Monday, April 5, 2010

sahutan

gembira rasanya
saat bahgia melihat org lain bahgia
sudah jauh mereka berjalan
pasti akan berhenti juga satu masa nanti

ketawa & senyuman
pasti akan terukir
tanda semuanya telah sempurna

kecapi segalanya
miliki semuanya
gagal dan berjaya
pahit maung bersama

akan aku ucapkan tahniah pada kalian
semuanya hampir sempurna

1 comment:

GOG said...

Afun, yg ni ditujukan pada siapa Afun? =P..Aku ada baca gak ur blog n komen aku agak luar biasa ar..aku rasa ko ada darah seni kat dalam..but mostly apa yg aku nampak ko byk luahkan perasaan or whtever ur opinion through ur poetry..which is good..but kadang2 bila aku baca, teringin gak aku nak tau kepada sapa ko tujukan..anyway, aku rasa ur blog quite interesting but aku rasa klu org tu btl2 kenal or memahami jiwa ko baru btl2 akan paham wht u write in ur blog..n aku berharap satu masa nnti aku mampu memahami jugak apa yg ko nak sampaikan..

All the best bro..Cari awek slumbersi..but jgn dok layan sgt yg maner dier terasa hot sangat..haha..miss u bro..